Scheffers Advies Aankoopmakelaar Taxateur
Home

                                                          Welkom op de website van Scheffers Advies, Aankoopmakelaar en Taxateur

 
Scheffers advies is een makelaarskantoor gespecialiseerd in de aankoopmakelaardij en het uitvoeren van allerlei soorten taxaties. De regionale expertise ligt voornamelijk in Midden Kennemerland, Zuid-Kennemerland en de Zaanstreek.
 
Scheffers Advies is een NVM bedrijf gevestigd in Wijk aan Zee/Beverwijk. De taxateur is volledig gecertificeerd als registermakelaar-taxateur in de kamer Wonen/MKB van het register VastgoedCert en is tevens WOZ gecertificeerd.
 
Wij mogen taxeren voor alle landelijke geldverstrekkers, derhalve wordt ons taxatierapport geaccepteerd door alle banken. Tevens zijn wij gecertificeerd om NHG taxatierapporten op te stellen in de regio’s Midden-Kennemerland, Zuid-Kennemerland en de Zaanstreek. Deze rapporten worden gevalideerd door onder andere het NWWI. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht.
 
Scheffers Advies is tevens gespecialiseerd in het adviseren van aanstaande kopers van woonhuizen. Iedereen die een huis op het oog heeft, reeds heeft bezichtigd en een nader absoluut onafhankelijk advies wil over de waarde, de staat van kwaliteit en onderhoud, overige waardebepalende factoren, de biedingprocedure en begeleiding tot en met de notariёle overdracht, kan bij ons terecht.

Adresgegevens:
NVM makelaarsbedrijf in Wijk aan Zee/Beverwijk
 
HomeTaxatieAankoopmakelaardijContact